Oddelki

Informacije

Avtodeli Herkules old

Pogoji poslovanja

Pogoji nakupa

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje. Kupec lahko skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) odstopi od pogodbe v 30 dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga, lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov ali po telefonu.

Naročila

V naši spletni trgovini Avtodeli HERKULES kupujete udobno in brez rizika. Vsi izdelki so predstavljeni z osnovnimi podatki, slikami in opisom. Če želite dodatne informacije ali potrebujete nasvet, nas lahko kontaktirate vsak dan na elektronsko pošto: info@herkules.si. Ravno tako nam lahko sporočite želje po artiklih, ki jih ne najdete v trgovini. Dopišite le podatke o vozilu, na katerega se artikel nanaša (tip vozila, leto izdelave, tip, ccm in moč motorja) in z veseljem vam bomo pomagali k pravilni izbiri.

Odstop od naročila

Kupec ima skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov ZVPot-UPB2 pravico do odstopa od pogodbe oziroma naročila. Naročilo blaga lahko kadarkoli pred prevzemom, brez vsakršnih stroškov prekličete oziroma stornirate. Za prejeto blago ima potrošnik pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@herkules.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Kasnejših vračil ne sprejmemo! Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano in zapakirano v originalni embalaži. Zavrnjenemu blagu mora biti priložen originalni račun. Blago se vrne izključno samo kot navadni paket, odkupnih paketov ne sprejmemo! Vračilo plačil bo izvedeno najkasneje v roku 30 dni po prejemu vrnjenega blaga.

Reklamacija/Garancija

Herkules d.o.o. jamči za brezhibno delovanje rezervnih delov in dodatne opreme v garancijskem roku 12 mesecev, za izpušne lonce in cevi pa v garancijskem roku 18 mesecev, če so deli strokovno vgrajeni. Herkules d.o.o. se obvezuje, da bo, v kolikor artikel ob normalni uporabi ne bo deloval brezhibno, na zahtevo kupca, če bo le-ta predložen v garancijskem roku, na svoje stroške v 45 dneh popravil ali, če to ne bo mogoče, izročil kupcu proizvod, ki bo deloval brezhibno. Garancija prične teči z dnem izročitve artikla kupcu, kar dokaže z originalnim računom. Herkules d.o.o. ne jamči v primeru, če je v artikel posegla nepooblaščena oseba, če je bil artikel nestrokovno in nepravilno vgrajen, če je kupec nestrokovno in malomarno ravnal z artiklom. V garancijo prav tako ne spadajo okvare ali lomi, povzročeni pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih povzroči uporabnik, okvare povzročene zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterij, itd. Garancijo upoštevamo ob predložitvi originalnega računa in reklamacijskega zapisnika pooblaščene osebe-avtomehanika iz katerega je razvidno, da je bil del strokovno vgrajen in na katerem je opisana napaka.

Informacija o cenah in DDV

Vse cene iz ponudbe izdelkov so po ceniku Spletne trgovine Herkules, veljavnem do 31.12.2021. Vse navedene cene so izražene v EUR z vključenim 22% DDV. Cene so zagotovljene na dan naročila.

 

Plačila:

V spletni trgovini Avtodeli HERKULES lahko plačujete na naslednje načine:

  • z direktnim nakazilom na naš transakcijski račun št. SI56 6100 0002 2866 157 pri DH d.d. (po predračunu),
  • z odkupnino po povzetju ali
  • z gotovino ob prevzemu blaga na sedežu podjetja

 

Reševanje sporov:

Morebitni spori med strankami, ki so v kakršnikoli povezavi z elektronsko trgovino, se rešujejo sporazumno, v nasprotnem primeru se stranke dogovorijo, da bo spor reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.