Oddelki

Informacije

Avtodeli Herkules old

Dostava


Vse izdelke, ki so na zalogi, odpremimo v 1-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila. Ob sobotah, nedeljah in praznikih blaga ne odpremljamo. Ob sobotah odpremimo blago le na vašo izrecno željo, po predhodnem dogovoru z Vami. Izdelke, kateri niso na zalogi, vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z Vami. V primeru, da imate posebne zahteve glede odpreme vas prosimo, da le-te vpišete v naročilo oziroma nam sporočite po telefonu 040 281 966 ali po e-mailu: info@herkules.si. Blago odpremljamo po Pošti Slovenije, večje pakete po General Logistics Systems. Na željo kupca lahko naročilo odpremimo tudi s hitro pošto, v tem primeru stroške dostave plača kupec (PPN) ob prevzemu paketa po ceniku hitre pošte Pošte Slovenija
Če je embalaža ob prevzemu kakorkoli poškodovana, jo preglejte skupaj z dostavljalcem, kateri vam paket pripelje. Če je artikel poškodovan, mu paket brezkompromisno vrnite ! Poznejših poškodbenih reklamacij zaradi dostave, brez zapisnika nikakor ne bomo upoštevali!


 

Stroški obdelave in dostave naročila


Ob nakupu nad vrednostjo 300€ vam kupljeno blago dostavimo brezplačno z redno dostavo kamorkoli v Sloveniji, za nakup do 300€ pa vam zaračunamo stroške obdelave in pošiljanja v znesku 6€. Pošta Slovenije vam za odkupne pošiljke zaračuna stroške vplačila plačilnega naloga BN02, in sicer za paket vrednosti do 96€ zaračunajo 0,96€, za paket vrednosti nad 96€ do 501€ zaračunajo 1% od vrednosti, za paket nad vrednostjo 501€ zaračunajo 5,01€. Dodatnih odkupnih stroškov pri pošiljanju po GLS ni.
V primeru, da imate posebne zahteve glede dostave pošiljke, se storitev doplača, kot sledi iz tabele:

Način dostave€/pošiljkoOpombe
Dostava 1-2 dnipo ceniku hitre pošte Pošte Slovenijacenik Pošte Slovenija
Sobotna dostavapo ceniku hitre pošte Pošte Slovenijacenik Pošte Slovenija
Dostava isti danpo ceniku hitre pošte Pošte Slovenijasamo za naročila prejeta do 10h
cenik Pošte Slovenija

 


 

Vračilo izdelkov


Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@herkules.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Kasnejših vračil ne sprejmemo! Blago mora biti nerabljeno, v nespremenjeni obliki, nepoškodovano in zapakirano v originalni embalaži. Zavrnjenemu blagu mora biti priložen originalni račun. Blago se vrne izključno samo kot navadni paket, odkupnih paketov ne sprejmemo! Vračilo plačil bo izvedeno najkasneje v roku 15 dni po prejemu vrnjenega blaga.